Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AXE STORY

AXE STORY
AXE: "a vonzás minden formáját képviselni és ünnepelni kell"

AXE STORY

David Cousino az Unilever egyik vezetője mesélte el, hogy hogyan célozták be a potenciális közönséget az AXE-nak. Az Unilever először elemezte a potenciális Axe -felhasználót a férfiak hat profilra bontásával:
    A ragadozó - Részeg lányokat használ ki, hazudik a munkájáról és a lakóhelyéről.
    Természetes tehetség - sportos, okos és magabiztos. Nem kell hazudnia ahhoz, hogy célba érjen.
    Ideális férj - Megbízható és tisztelettudó, ő az a fajta srác, akit haza akarsz hozni bemutatni a szüleidnek.
    Mindig csak barát – Megértő lelki társ, de ennél tovább nem jut.
    A bizonytalan kezdő - Fogalma sincs arról, hogy mit csinál, és a dolgok gyorsan kínosra fordulnak körülötte.
    A lelkes újonc - Fogalma sincs arról, hogy mit csinál, de ugyanakkor társaságkedvelő, és bátran próbálkozik a nőknél.
Ekkor elhatározták, hogy a Bizonytalan kezdő lesz a célpontjuk, mivel neki van a legnagyobb segítségre szüksége a nők megszerzésében, és könnyen rá lehet venni, hogy olyan terméket vásároljon, amelyről úgy gondolja, hogy segíthet a bajaiban.Ezután a hirdetések következtek. Az Axe TV hirdetések azt hirdetik, hogy az AXE segít a csajok megszerzésében.
Az eredmény? Axe lett az AXE lett az első számú férfi izzadásgátló/dezodor márka. Valójában túl jól működött - kicsit módosítaniuk is kellett, mert az Axe eleinte olyan hírnevet szerzett, hogy csak a vesztesek használják. Ezenkívül a középiskolás fiúk akár teljesen befújták magukat, és ezzel vitája támadt a cégnek egyes iskolákkal. 
https://www.youtube.com/watch?v=nwQp1_DZyXk 
De összességében az Axe hatalmas sikert aratott, mivel jól határozta meg a célcsoportot, és kihasználta a szexuális fantáziákat. Még mindig hasonló témájú hirdetéseket futtat.
Az új vonal. Dawn Hedgepeth, General Manager az Unilevernél:. „A heteroszexualitás csak egyféle szexualitás, és az AXE úgy véli, hogy a vonzás minden formáját képviselni és ünnepelni kell. ” https://www.youtube.com/watch?v=dr4TGR0pWIc&t=60s
Az AXE márkát először 1983 -ban dobta piacra az Unilever Franciaországban. Az Európában, Latin -Amerikában és a világ más részein elért sikerek után az 2002 -ben mutatták be az Egyesült Államokban. Ma már több mint 90 országban van jelen. 
Az ikonikus testpermetekkel való azonnali siker után 2004-ben piacra dobták az izzadásgátló dzodorokat, 2005-ben tusfürdőkkel bővítették a palettát, majd jött a teljes hajápolási termékcsalád fiúk számára 2009 -ben, és 2013-ban a fiú arcápolási termékek. A díjnyertes graffiti művész, Ben Tallon együttműködésében az új csomagolás merész mintákat tartalmaz, amelyek bemutatják a márka ikonikus illatait a fiatalabb generáció számára.
„Mindig is a fiatal fiúk márkája voltunk, és ahhoz, hogy továbbra is rezonáljunk velük, frissnek kell maradnunk”
Az oldal tetejére