Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.990 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
szőnyegtisztító

Vanish kézi sampon szőnyegekhez és kárpitokhoz 500 ml

  • újraéleszti szőnyegeit, teljes szőnyegtisztítási megoldást kínálva
  • feloldja a makacs, beszáradt foltokat, szennyeződéseket
  • megszűnteti a kellemetlen szagokat
  • nem hagy újraszennyeződést okozó port a szőnyegen
Várható szállítás: 2022. december 12.
1.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A Vanish kézi szőnyeg- és kárpittisztító sampon újraéleszti szőnyegeit, teljes szőnyegtisztítási megoldást kínálva. Tisztítás: A Vanish aktív oxigént tartalmaz, amely mélyen a szőnyeg szövetébe hatolva oldja fel még a makacs, beleszáradt foltokat és szennyeződéseket is. Frissítő: A Vanish aktív oxigénje semlegesíti a kellemetlen szagokat. Az újraszennyeződés ellen: A habhoz tapadt kristályok könnyedén felporszívózhatók, így nem marad hátra újraszennyeződést okozó por.

Használati utasítás

1. Porszívózzon fel. 2 Habosítsa fel (max 40 C-os vízben 1:9 arányban). 3. A habot egyenletesen vigye fel a szőnyegre. 4. Hagyja megszáradni. 5. Porszívózzon fel
Használati tanácsok ✔ Mindig végezzen próbatisztítást egy kevésbé látható helyen a színtartósság miatt. ✔ Csak a habot használja mert a túlnedvesedés az anyag zsugorodását és foltosodását okozhatja. ✔ Hagyja megszáradni a szőnyeget mielőtt felporszívózná. ✘ Ne nedvesítse túl a szőnyeget. ✘ Ne használja bársonyon, brokáton vagy olyan anyagokon melyeket nem lehet nedvesen tisztítani. ✘ Ne használja gépi tisztításhoz. Szőnyegtisztító gépekhez használja a Vanish Gépi Sampont.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére